Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter I denne boka handler det om hva tiss og bæsj er, hva som skjer i kroppen når en spiser, hva som skjer med bæsjen og om ulike typer do. I tillegg er det tatt med en del spesielle faktaopplysninger som f.eks. at elefanten bæsjer 110 kg om dagen. Det er også tatt med noen eksperimenter som kan prøves ut på egen kropp, f.eks. hvis en spiser mye rødbeter så blir tisset rødt. Dette er en enkel, lettlest og humoristisk bok som har med det vesentlige om emnet for den aldersgruppen den er beregnet på. Anders Kaardahls illustrasjoner følger opp innholdet på en fin måte. Bak i boka er det et lite emneregister. Første gang utgitt i 2001.
1. utg.: Gyldendal Tiden, 2001
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00138555
*008050131 2005 j 0 00nob 2
*015 $a0151758$bBIBBI
*019 $ab,bu$bl$eta
*020 $a82-05-34155-9$bib.$cNkr 139.00
*08231$a612.4$zh
*090 $c612.4$dH
*096 $a612.4 Ho
*100 0$aHolm, Dagny$d1955-$jn.
*24510$aDoboka$cDagny Holm ; illustrert av Anders Kaardahl
*250 $a2. rev. utg.
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2005
*300 $a58 s.$bill.
*440 0$aBokormen$pFakta
*503 $a1. utg.: Gyldendal Tiden, 2001
*520 $aI denne boka handler det om hva tiss og bæsj er, hva som skjer i kroppen når en spiser, hva som skjer med bæsjen og om ulike typer do. I tillegg er det tatt med en del spesielle faktaopplysninger som f.eks. at elefanten bæsjer 110 kg om dagen. Det er også tatt med noen eksperimenter som kan prøves ut på egen kropp, f.eks. hvis en spiser mye rødbeter så blir tisset rødt. Dette er en enkel, lettlest og humoristisk bok som har med det vesentlige om emnet for den aldersgruppen den er beregnet på. Anders Kaardahls illustrasjoner følger opp innholdet på en fin måte. Bak i boka er det et lite emneregister. Første gang utgitt i 2001.
*521 $aLettlest
*650 1$aAvføring$0menneskelig fysiologi$1612.4$2BS$9nob
*650 2$aUrin$0menneskelig fysiologi$1612.4$2BS$9nob
*700 0$aKaardahl, Anders$d1949-$eillustr.$jn.$wKårdahl, Anders
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening